RSS
5 Вересня 2019 Book24.ua

Вересень вже традиційно є найбільш книжковим місяцем у році: Літературний Кураж Базар у Києві, Book Forum у Львові. Письменники повернулися з відпусток і готові презентувати читачам результати своєї роботи. Як ви вже зрозуміли, у вересні концентрація книг та книголюбів на квадратний метр зашкалює. Ми обрали 7 найцікавіших подій вересня, хоч насправді їх значно більше. 

5 Вересня 2019 Book24.ua

Незважаючи на те, що сучасна українська літературна традиція – явище досить молоде, вона вже достатньо сформована та самобутня. Причин тому чимало, але головна з них – непроста українська історія. І нижче ми представили вашій увазі огляд 10 українських книг, які потрібно прочитати кожному.

5 Вересня 2019 Book24.ua
Роман Джейн Остін «Гордість та упередження» був написаний понад 200 років тому, однак незважаючи на це, він популярний і сьогодні. Головною темою твору є любов, яка здатна кардинально змінити погляди та поведінку будь-якої людини. А ще роман про те, як важливо виходити заміж та одружуватися по любові. Через призму історій головних героїв, Джейн Остін показує, наскільки важливо вибирати любов, а не фінансове благополуччя. Вона відкрито говорить, що не можна приховувати свої почуття, навіть через те, що ви боїтеся бути незрозумілими або покинутими, а тим паче, не можна відмовляти від любові через гординю.
5 Вересня 2019 Book24.ua

Будь-яка жінка одразу після того, як побачить заповітні дві смужки на тесті, починає замислюватися про те, як уникнути можливих ускладнень та виносити здорового малюка. Безумовно, на всі ці питання повинен відповідати лікар, але для того, щоб краще його розуміти та не телефонувати по дрібницям, вам неодмінно треба прочитати книги про вагітність та посібники для майбутніх мам.

Нижче ми представили вашій увазі 5 кращих книг для майбутніх мам, авторами яких є лікарі, психологи та просто досвідчені мами. З цих книжок ви дізнаєтесь про радощі та труднощі майбутніх дев'яти місяців, цікаві факти про вагітність та пологи, а також безліч корисної інформації по догляду за дитиною.

30 Серпня 2019 Book24.ua

За даними останніх досліджень, рівень щастя людини на 50% залежить від генетики, ще 10-20% становлять життєві обставини (вік, національність, стать, дохід, релігія). Проте решта (а це 30-40 відсотків!) залежать від наших думок та дій.

Що є найважливішим для щастя? Які компоненти забезпечують життя в гармонії? Самореалізація, здоров’я, успіх на роботі, сім’я та друзі, фінансова незалежність. Це 5 головних сфер життя людини. Гармонічний розвиток та баланс в усіх п’яти забезпечує омріяне відчуття щастя.

Хочете змінити своє життя? Поступово вдосконалюйте кожну із областей. А ми вам в цьому допоможемо! В цій статті є 5 книг про 5 сфер життя людини.

29 Серпня 2019 Book24.ua

Еротичні романи – це яскраві емоції, пристрасть та пікантні сцени. Читаючи ці книги, ви мимоволі почнете уявляти себе в ролі головних героїв, що дозволить вам не лише дати волю фантазії, але і краще зрозуміти себе. Якщо ви вже не раз перечитали роман «Прекрасный подонок», захлинаючись, читали історію про Крістіана Грея та тепер шукаєте книги, схожі на «50 відтінків сірого», то представлена ​​нижче добірка неодмінно припаде вам до душі.