RSS
10 Грудня 2021 Book24.ua
З 19 грудня стартує програма єПідтримка, за якою усі повнолітні громадяни України, які мають у додатку “Дія” зелений сертифікат про вакцинацію, зможуть отримати 1000 грн. Витрачати ці кошти можна буде, зокрема, й для покупки книг. У цій статті публікуємо інструкцію як це зробити.
3 Грудня 2021 Book24.ua

Останній місяць осені – це та пора, коли безліч видавництв презентують свої новинки, які можуть стати прекрасними подарунками під ялинку для ваших близьких. Листопад 2021 року – не виключення. Ми зібрали для вас добірку тільки з найкращих історій, які ви неодмінно зможете подарувати друзям або ж самому собі на зимові свята. Від біографії до серії дитячих книг – кожен знайде щось для себе!

30 Листопада 2021 Book24.ua

Напевно, кожен із нас у дитинстві мріяв про друга - пухнастого друга, який прийде в найпотрібніший момент і развеселить: побігає за своїм хвостом, почне голосно-голосно муркотіти, буде бігати за палицею, давати лапу, гавкати по команді чи просто уткнеться мордочкою в долоню. Тварини вчать турботі, співчуттю, любові, відданості та навіть не відмовлятися від своїх бажань. Голлі Вебб - англійська дитяча письменниця, яка створила серію зворушливих історій для дітей про тварин.

17 Листопада 2021 Book24.ua
Вілл Сміт – відомий американський музикант й актор, який знявся у понад 40 фільмах і серіалах та був продюсером більше ніж 25 кінострічок. На своєму шляху до успіху чоловік стикався з безліччю перешкод, і про всі незгоди й проблеми він готовий розповісти в новій автобіографічній книзі під назвою «Will. Вілл», переклад якої стане доступним українським читачам уже наприкінці грудня цього року.
3 Листопада 2021 Book24.ua

Уже пройшли два місяці осені, найбільш затишної пори року. Жовтень приніс книголюбам безліч новинок у різних жанрах: від художньої літератури до нон-фікшну. Ми створили для вас добірку із найкращих книг минулого місяця і поділили її на три розділи: «Новинки дитячої літератури», «Новинки художньої літератури» та «Новинки з психології». Кожен зможе знайти для своєї душі особливу історію!

28 Жовтня 2021 Book24.ua

Кожен з нас, певно, знає про Геловін, традиційне свято, яке здебільшого поширене в США, Ірландії, Канаді та Великій Британії. Моторошні костюми, випрошування цукерок і тематичні вечірки створюють справжню містичну атмосферу. Проте в Україні ми не завжди знайдемо тих, хто зголосився б святкувати Геловін. Саме тому ми пропонуємо вам самим створити собі свято. Оскільки 31 жовтня вже не за горами, ми створили для вас добірку зі страшних книг, які допоможуть кожному читачеві сповна насолодитися Геловіном та повністю відчути ту моторошну атмосферу.