RSS
14 Березня 2019 Book24.ua

На превеликий жаль, День святого Валентина раз на рік, але романтичний настрій та стан закоханості хочеться відчувати кожен день. А допоможуть вам у цьому найкращі сучасні книги про кохання, в яких описані неймовірні та дуже красиві історії.

6 Березня 2019 Book24.ua

Скандинавський детектив – особливий жанр. Його відмінною рисою є круто закручений сюжет, жорстокість та підняття гострих соціальних тем. В творах цього жанру розглядаються питання насильства та алкоголізму, слабкості та корумпованості влади, культурного та економічного розриву між великими містами і провінцією. Всі ці проблеми хвилюють читачів усього світу та змушують переглянути власні погляди на безліч речей. І нижче представлені кращі п'ять книг цього жанру, які вам неодмінно варто прочитати.

22 Лютого 2019 Book24.ua

⁠Подобається пекти торти та тістечка? Бажаєте постійно радувати своїх близьких різноманітними смаколиками? У такому випадку, представлена ​​нижче добірка кращих книг для кондитерів – це саме те, що вам потрібно. В них ви знайдете не тільки рецепти смачних десертів, тортів та випічки, але і дізнаєтеся безліч професійних секретів.

22 Лютого 2019 Book24.ua

Чак Паланік – письменник, творчість якого не залишає нікого байдужим. Хтось вважає його генієм, хтось, навпаки, не розуміє його роботи, проте всі погодяться, що у нього є свій авторський стиль. У центрі його оповідань завжди знаходиться самотня людина з песимістичним поглядом на життя. Щоб реалізувати свої ідеї він не щадить нікого. Автор збирає найнеприємніші та мерзенні факти, а також постійно шокує читача незвичайними сюжетними поворотами. І прочитавши представлені нижче книги, ви самі зможете в цьому переконатися.

22 Лютого 2019 Book24.ua

Фрідріх Ніцше був мислителем від народження. Скоріш за все, саме завдяки цьому йому вдалося створити самобутній філософський напрям, який став широко відомим навіть за межами науково-філософського співтовариства. Висунуті ідеї вельми суперечливі, але саме ця незаангажованість та свіжі думки зуміли принести у філософію те, чого їй так не вистачало – свободу. Але і це ще не все, адже Ніцше не побоявся кинути виклик Всевишньому, заявивши що Бог помер та поставивши на його місце надлюдину, яка в підсумку, як і всі смертні, програла свій бій зі смертю.

14 Лютого 2019 Book24.ua

Любите готувати? Бажаєте здивувати своїх близьких вишуканими стравами? В такому разі вам неодмінно варто познайомитися з оглядом кулінарних книг, представлених нижче. В них ви знайдете безліч простих рецептів корисних та смачних страв. А значить, тепер ви завжди зможете приготувати що-небудь смачненьке.