Лучшие книги по выпечке для кондитеров
Статті

Найкращі книги про випічку для кондитерів

22 Лютого 2019 16:36 Book24.ua

Подобається пекти торти та тістечка? Бажаєте постійно радувати своїх близьких різноманітними смаколиками? У такому випадку, представлена ​​нижче добірка кращих книг для кондитерів – це саме те, що вам потрібно. В них ви знайдете не тільки рецепти смачних десертів, тортів та випічки, але і дізнаєтеся безліч професійних секретів.


«Давай позавтракаем!», Олеся Купрін

8.jpgХочете щодня дивувати своїх рідних смачним та незвичайним сніданком? Це можливо, і відомий блогер Олеся Купрін з радістю допоможе вам у цьому питанні. На сторінках її книги ви знайдете величезну кількість незвичайних, але досить простих рецептів. А головне, ви зрозумієте, що приготування оригінальних страв не займає багато часу. Тепер ви з легкістю будете готувати млинці, вафлі, булочки, панкейки, маффіни, пудинги та багато іншого. А ще, кожен рецепт доповнений забавною історією, тому читати книгу буде дуже цікаво.

«Утро. 50 завтраков», Альона Долецька

9.jpgВзявши в руки цю книгу, ви одразу звернете увагу на безліч цікавих знімків та відмінну якість друку. Автор не просто знайомить з рецептами, але й розповідає безліч історій з власного життя, а також ділиться своїм баченням і сприйняттям світу. Більшість представлених рецептів сніданків можна сміливо використовувати в якості основної страви для святкового столу. Варто звернути увагу ще й на те, що страви мають не тільки приголомшливий смак, але і оригінальні назви. Ну хто відмовиться спробувати «God Save the Queen» або «Якщо я ночую не вдома»?

«Чизкейк всередині. Складні й незвичні торти – легко!», Вікторія Мельник

9.jpgЦя книга моментально стала бестселером. На її сторінках популярний блогер представила безліч доступних та зрозумілих рецептів найсмачніших десертів. Тут ви також знайдете поради по використанню нових технік для приготування незвичайних текстур, мусів, бісквітів та кремів. Автор дає корисні поради про те, як правильно підібрати кухонний інвентар та навчитися робити ідеальний декор. Варто відзначити, що популярність цієї книги спонукало Вікторію Мельник написати продовження – «Чизкейк всередині. Книга друга».

«"В" – значит выпечка!», Анастасія Зурабова

11.jpgМрієте навчитися пекти смачні торти, пухнасті пироги та ароматні булочки? Тоді вам неодмінно потрібна ця книга. Автор пропонує вам перевірені рецепти чизкейків, галет, тартів, маффінів, кексів, пирогів та домашнього хліба.

На особливу увагу заслуговують ілюстрації. Все виглядає настільки апетитно та смачно, що вам неодмінно захочеться відразу ж щось приготувати!

  «Выбор Джейми. Торты, десерты и выпечка», Джеймі Олівер

12.jpgВідомий ресторатор, телеведучий, громадський діяч та прихильник здорового харчування Джеймі Олівер представив свою чергову книгу. На її сторінках він не тільки презентував рецепти різноманітної випічки, тортів та десертів, але і дав багато корисної інформації про енергетичну цінність страв та рекомендації по їх приготуванню. Ця книга допоможе вам навчитися готувати корисні та смачні десерти, які можна їсти навіть тим, хто стежить за своєю фігурою. А барвисті фотографії стануть яскравим доповненням до представлених у книзі рецептів.



Автор: Світлана Варук