RSS
30 Січня 2019 Book24.ua

Згідно з легендою, Свирид Опанасович – це простий сільський дід, який тримає господарство та любить поговорити про політику, а також про те, як жилося раніше людям. Після того, як в селі з'явився інтернет, він створив свою сторінку у Фейсбуці та почав щодня розміщувати на ній свої огляди сільської аналітики. У них він розповідав людям про те, що насправді відбувається у світі.

30 Січня 2019 Book24.ua

Малюнок з давніх часів не тільки супроводжував слово, але і досить часто заміняв його. І це не дивно, адже часом саме малюнок дозволяє донести ідею в зрозумілій формі. Це пояснює той факт, що комікси, а з недавніх пір і графічні новели, стали користуватися величезною популярністю.



30 Січня 2019 Book24.ua

Вечірнє читання є одним з найважливіших моментів у спілкуванні батьків та дітей, адже воно дарує можливість ненадовго перенестися у чарівний світ чудес та дозволяє змалечку прищепити дитині смак до літератури. І нижче представлена ​​добірка книг, які неодмінно треба прочитати своїм дітям на ніч.

24 Січня 2019 Book24.ua

Останнім часом книги про АТО стали дуже популярними, і це не дивно, адже події, що відбуваються на сході країни, стосуються кожного українця. Щодня ми стежимо за новинами із зони АТО, однак сьогодні про події на сході України можна дізнатися не тільки з інформаційних випусків, а й з книжок. Вони написані людьми, які там побували та на власні очі бачили весь жах того, що відбувається. І нижче представлений огляд нових книг про АТО, в яких розказано не тільки про гібридну війну на Донбасі, а й про переплетіння героїзму та зради, любові та ненависті, горя та радості, а також про багато-багато іншого.

16 Січня 2019 Book24.ua

Підліткова література – це вже не просто дитячі історії з нехитрим сюжетом, адже в них піднімають актуальні питання, які так бентежать хлопчиків та дівчаток у 12, 13, 14 та 16 років. Перше кохання, дружба, зрада, визнання серед однолітків та взаємовідношення з батьками, – все це їх хвилює і вони, читаючи книги, намагаються знайти відповіді на свої питання.

9 Січня 2019 Book24.ua

Завжди кортить дізнатися щось цікаве про життя знаменитих людей. Тим більше, коли вони самі розповідають про нього. Ці спогади несуть у собі не лише глибоку мудрість, але і допомагають відповісти на багато хвилюючих питань, зокрема відкривають грані геніальності вчених та їхніх винаходів. Твори про знаменитих фізиків і математиків розкриють вам безліч секретів з життя та змусять інакше подивитися на безліч речей.