RSS
16 Серпня 2021 Book24.ua

Кожному з нас завжди було цікаво, як знаменитості та інші популярні особистості дійшли вершини у своїй справі, як знайшли дорогу до успіху та в чому ж полягають їхні секрети. Про них пишуть книги, знімають масштабні кінострічки і розповідають всьому світові про їхній шлях. Біографії видатних людей не тільки розкривають нам нові сторони життя цих особистостей, а й мотивують і надихають на нові звершення, на досягнення великих цілей. Ось чому з кожним роком такі історії стають все популярнішими серед книголюбів. Ми пропонуємо вам добірку найцікавіших біографій та мемуарів про унікальних людей, які вже встигли заявити про себе світові так, що їхнє ім’я звучало й продовжує звучати з уст мільйонів.

3 Серпня 2021 Book24.ua

Другий місяць літа вже підійшов до кінця. У багатьох він був насичений різними подіями, для когось це була чудова пора відпочинку, проте найголовніше те, що липень знову приніс нам безліч неймовірних книг, кожна з яких неодмінно знайде своїх читачів. У цій добірці ми зібрали для вас 10 найкращих історій різноманітних жанрів від наших улюблених видавництв. Психологія, підліткова проза, наукова фантастика, енциклопедія та ще багато книг на будь-який смак можуть знайти своє місце на вашій поличці.

24 Червня 2021 Book24.ua
Цьогоріч День молоді в Україні святкують 27 червня. До свята ми створили спеціальну підбірку нових видань, які не тільки захоплюють і розважають, а й спонукають розмірковувати та шукати відповіді, надихають працювати над собою і проживати насичене життя. Щасливу людину й успішну особистість формують багато факторів, зокрема, й книги, які вона читає.
21 Червня 2021 Book24.ua

Однією з найголовніших подій літа 2021 року для всіх книголюбів є Книжковий Арсенал. Ця новина про проведення фестивалю потішила багатьох людей, адже всі ми вже встигли засумувати за такими грандіозними заходами, які не проводилися у зв’язку з пандемією. Проте життя триває, і безліч українських видавництв вже підготувало десятки новинок, щоб представити їх читачам з 23 червня. Ми зібрали для вас декілька найкращих книг цього місяця, які обов’язково будуть презентовані на Книжковому Арсеналі, щоб ви мали змогу познайомитися з ними і вирішити, яку з історій ви б хотіли бачити на своїх поличках.

5 Червня 2021 Book24.ua
Що може бути краще за келих вина в приємній компанії? Тільки келих правильно підібраного вина! Смакувати цим вишуканим напоєм, можливо, і цікавіше, ніж читати про нього, але без спеціальних знань буде важко надати перевагу саме тій пляшці. Ми підібрали 5 цікавих й інформативних книг, які допоможуть вам краще орієнтуватись у виноробстві.
18 Травня 2021 Book24.ua

Читання на канікулах — це ефективний спосіб тримати в тонусі пам'ять, розвивати мислення і фантазію дітей і підлітків. У школі часто дають список, які книжки варто прочитати за літо, щоб потім було легше йти в ногу з програмою, не відставати і вчитися із задоволенням. Нерідко список літератури, рекомендований до прочитання, викликає в учнів не так багато ентузіазму і натхнення, але є перевірений спосіб, як привчити дитину до читання влітку. Можна купити нові, красиві книги в сучасному оформленні, які привернуть увагу юних читачів. Запах нових книжок, цікаві обкладинки, красивий читабельний шрифт - все це привертає увагу дітей.