RSS
27 Травня 2019 Book24.ua
Слідкуєте за життям та діяльністю відомих політиків? Якщо ви бажаєте знати чим захоплюються та які книги читають політики, тоді знайомтеся з представленої нижче добіркою та обирайте, який з цих творів ви прочитаєте першим.
21 Травня 2019 Book24.ua

Не знаєте, що почитати у відпустці? Тоді зверніть увагу на представлену нижче добірку книг для відпустки на морі, в горах або подорожах. На сторінках цих творів автори розповідають захоплюючі історії, які дозволять вам відволіктися від сірих буднів, розширити світогляд, дізнатися багато нового та просто відпочити.

16 Травня 2019 Book24.ua

Фільми за романами Кінга завжди користувалися величезною популярністю, і це не дивно, адже захоплюючий сюжет, наскрізь пронизаний загадками та страхом. Бажаєте полоскотати свої нерви? Тоді подивіться кращі фільми, зняті за книгами короля жахів.

14 Травня 2019 Book24.ua

Японская методика Кумон направлена на развитие навыков, которые должны быть сформированы у ребенка к школе. И чтобы испытать все преимущества данной системы, вам необходимо всего лишь купить тетради Кумон. Занимаясь по ним, ваш ребенок с легкостью научится вырезать, клеить, держать карандаш, писать буквы, цифры и решать математические примеры.

19 Березня 2019 Book24.ua

Бажаєте постійно вдосконалювати свою англійську? Тоді вам неодмінно варто звернути увагу на англомовні книжки. Саме вони допоможуть вам отримувати справжнє задоволення від вивчення мови. І щоб бажання ⁠не зникло з першої ж сторінки, треба правильно обрати твір.

15 Березня 2019 Book24.ua

Ви любите читати? У вашому будинку книги вже не вміщаються на полицях? Або ви вирішили передивитися свою бібліотеку та залишити лише якісь певні твори? Тоді вам неодмінно потрібно знати куди подіти старі книги. І таких варіантів сьогодні безліч, головне зробити правильний вибір.