RSS
3 Серпня 2021 Book24.ua

Другий місяць літа вже підійшов до кінця. У багатьох він був насичений різними подіями, для когось це була чудова пора відпочинку, проте найголовніше те, що липень знову приніс нам безліч неймовірних книг, кожна з яких неодмінно знайде своїх читачів. У цій добірці ми зібрали для вас 10 найкращих історій різноманітних жанрів від наших улюблених видавництв. Психологія, підліткова проза, наукова фантастика, енциклопедія та ще багато книг на будь-який смак можуть знайти своє місце на вашій поличці.

24 Червня 2021 Book24.ua
Цьогоріч День молоді в Україні святкують 27 червня. До свята ми створили спеціальну підбірку нових видань, які не тільки захоплюють і розважають, а й спонукають розмірковувати та шукати відповіді, надихають працювати над собою і проживати насичене життя. Щасливу людину й успішну особистість формують багато факторів, зокрема, й книги, які вона читає.
21 Червня 2021 Book24.ua

Однією з найголовніших подій літа 2021 року для всіх книголюбів є Книжковий Арсенал. Ця новина про проведення фестивалю потішила багатьох людей, адже всі ми вже встигли засумувати за такими грандіозними заходами, які не проводилися у зв’язку з пандемією. Проте життя триває, і безліч українських видавництв вже підготувало десятки новинок, щоб представити їх читачам з 23 червня. Ми зібрали для вас декілька найкращих книг цього місяця, які обов’язково будуть презентовані на Книжковому Арсеналі, щоб ви мали змогу познайомитися з ними і вирішити, яку з історій ви б хотіли бачити на своїх поличках.

5 Червня 2021 Book24.ua
Що може бути краще за келих вина в приємній компанії? Тільки келих правильно підібраного вина! Смакувати цим вишуканим напоєм, можливо, і цікавіше, ніж читати про нього, але без спеціальних знань буде важко надати перевагу саме тій пляшці. Ми підібрали 5 цікавих й інформативних книг, які допоможуть вам краще орієнтуватись у виноробстві.
18 Травня 2021 Book24.ua

Читання на канікулах — це ефективний спосіб тримати в тонусі пам'ять, розвивати мислення і фантазію дітей і підлітків. У школі часто дають список, які книжки варто прочитати за літо, щоб потім було легше йти в ногу з програмою, не відставати і вчитися із задоволенням. Нерідко список літератури, рекомендований до прочитання, викликає в учнів не так багато ентузіазму і натхнення, але є перевірений спосіб, як привчити дитину до читання влітку. Можна купити нові, красиві книги в сучасному оформленні, які привернуть увагу юних читачів. Запах нових книжок, цікаві обкладинки, красивий читабельний шрифт - все це привертає увагу дітей.