RSS
26 Березня 2020 Book24.ua
Що робити з дитиною під час карантину? Читати. Спочатку кожен дорослий читає свою книжку, а тоді можна влаштувати спільні читання дитячих книг. Добре, що українські видавці ще до початку карантину встигли надрукувати стільки класних книг. Ми радимо звернути на пригодницьку літературу, дитячі детективи і книги-загадки.
26 Березня 2020 Book24.ua
Карантин продовжили до 24 квітня – це ви і так вже знаєте. Які перші думки виникли у книголюбів, коли вони почули цю новину? Що тепер є ще більше часу на читання! Тим паче, що цієї весни вийшло друком так багато нових книг. Ми пропонуємо звернути увагу на 5 з них.
19 Березня 2020 Book24.ua
Вже набридло слово, яке починається на букву «к» і закінчується на букву «н»? Попереду ще багато днів роботи з дому, навчання з квартири, прогулянок на балконі. Життя не зупинилося і обов’язків у вас навряд чи стало менше. Але якщо у вас з’явилося 1 додаткова година, яку ви не витрачаєте на дорогу до офісу чи університету – радимо використати її з користю і приємністю. Ні, не гортати стрічку у фейсбуці чи інстаґрамі. Читати книги. Ми обрали для вас 5 крутих трилерів, які відволічуть від перегляду новин.
3 Березня 2020 Book24.ua
Не уявляєте свого життя без мистецтва у будь-якому вияві? Чи навпаки – нудьгуєте у музейних залах? Ми обрали 5 книг, які сподобаються і давнім поціновувачам мистецтва, і тим, хто тільки починає дізнаватися про мистецькі шедеври.
1 Березня 2020 Book24.ua

«А за вікном майже весна!» Проспівали це речення? Але не майже, за вікном уже весна! Відчуйте на обличчі перші весняні сонячні промінчики, подивіться на першу травичку і поставте у вазу тюльпани. А ще – не забудьте про книжкові новинки. Українські видавництва наче навмисно приберігали найцікавіші книжки на весну і тепер організовують безліч цікавих презентацій. Як завжди, ми обрали лише найкращі.

27 Лютого 2020 Book24.ua
Вже дуже скоро за вікном буде чутно весняний спів птахів, і всім нам захочеться більше часу проводити на природі, насолоджуючись теплом перших сонячних променів. Але поки цей час ще не настав, у вас є прекрасна можливість прочитати п'ять кращих книг лютого, які підштовхнуть вас до нових відкриттів та починань.