RSS
2 Жовтня 2019 Book24.ua

І хоч Книжковий Форум у Львові закінчився – це не привід сумувати. Сидіти вдома теж не варто, бо в жовтні кількість книжкових подій на квадратний метр зашкалює. Ми обрали найцікавіші.

23 Вересня 2019 Book24.ua

Більшість батьків бояться розмов із дітьми на делікатні теми: коли вони чують незручні питання, часто намагаються просто віджартовуватися. Однак, як малюкам, так і підліткам, краще одразу говорити правду, доки вони не дізналися її у перекрученому вигляді від своїх однолітків. Саме тому всі батьки повинні з раннього віку розповідати своїм дітям про сексуальну культуру, подаючи у доступній для них формі те, як відбувається процес зачаття, як з'являється малюк, звідки беруться діти, що відбувається із організмом під час дорослішання тощо. Нижче ми представили вашій увазі огляд трьох книг, які допоможуть вам відповісти навіть на найнесподіваніші дитячі запитання на цю делікатну тему. Більш того, ви можете читати ці книги разом із дітьми, і тоді питань буде менше.

23 Вересня 2019 Book24.ua

У вас є мрії? А ви знаєте, якщо правильно загадувати бажання, то вони неодмінно здійсняться? Не вірите? Тоді прочитайте 7 кращих книг про мрії та реальність, спробуйте самі випробувати розказані в них практики та переконайтесь у тому, що вони реально працюють.

18 Вересня 2019 Book24.ua
До цьогорічного BookForum видавництва підготували сотні новинок української та зарубіжної літератури! Щоб ви, бува, не розгубилися, ми обрали 5 книг, повз які не варто проходити.
17 Вересня 2019 Book24.ua
«Дитячих книг забагато не буває!» – це девіз не лише книголюбів та батьків, а й видавців. Бачили, скільки новинок вони підготували? Ми пропонуємо огляд п’яти книг, які точно зацікавлять вашу малечу.
17 Вересня 2019 Book24.ua

На старт, увага, руш! Розпочався найбільш книжковий тиждень року – 26-ий BookForum. Українські видавництва підготували стільки крутих новинок, що можна і розгубитися. Куди бігти? Що купувати? На що звернути увагу? Зберігайте спокій і читайте далі – ми підготували для вас 5 новинок у жанрі нон-фікшн, які вартують вашого часу і грошей.