RSS
11 Листопада 2019 Book24.ua
Навіть якщо ви не вмієте літати, зупиняти час чи ставати невидимим, ви все одно можете стати супергероєм або супергероїнею. Можна навчитися вирішувати конфлікт будь-якої складності, розвинути свою силу волі до максимального рівня або натренувати суперінтуїцію. Як? Читайте про 5 книг про суперсили, приховані в кожному з нас. 
8 Листопада 2019 Book24.ua

Сьогодні модно бути струнким, спортивним та підтягнутим. Саме тому безліч сучасних чоловіків та жінок знаходяться в постійних пошуках найбільш ефективної дієти, яка дозволить їм худнути, відчуваючи себе комфортно та підтримувати вагу свого тіла на оптимальному рівні.

Варто відзначити, що різновидів дієт та принципів харчування на даний час існує величезна кількість. Однак чи так вони ефективні, як про них пишуть? Розібратись в цьому питанні допоможуть представлені нижче книги. В них ви знайдете різні системи та принципи харчування, дізнаєтесь експертну думку фахівців та зможете підібрати для себе дієту, яка стане для вас не суворим обмеженням, а звичним способом життя.

7 Листопада 2019 Book24.ua

⁠Осінь все рідше балує нас теплими сонячними днями, тому зовсім не дивно, що все частіше з’являється бажання загорнутись в теплий плед, заварити чашку ароматного чаю та взяти в руки нову цікаву книгу. І варто зазначити, що видавці доклали максимум зусиль, щоб порадувати вас цікавими творами. Ну а ми, подбали про те, щоб ви не витрачали багато часу на пошуки захоплюючого чтива та представили вашій увазі сім найбільш очікуваних книг цієї осені, які вам неодмінно треба прочитати.

1 Листопада 2019 Book24.ua

Можна ми не будемо писати про те, як важко прокидатися темними ранками і як не хочеться йти кудись холодними вечорами? Ви й так знаєте, що зима близько. Але це не причина, аби впадати в хандру і депресувати. Погляньте, скільки цікавих подій відбудеться в першій половині листопада.

Одягайтеся тепліше і зустрінемося на книжкових презентаціях! 

24 Жовтня 2019 Book24.ua

Світ пропонує нам стільки можливостей: книги, підкасти, аудіолекції, онлайн-курси, документальні серіали, навчальні профілі в соцмережах. Отримати нові знання – більше не проблема. Але як запам’ятовувати інформацію в світі, де її так багато? Ми підготували 5 порад із 5 нон-фікшн книг, завдяки яким ви прокачаєте свою пам’ять.

24 Жовтня 2019 Book24.ua

Щомісяця виходить друком декілька десятків книг. Кількість творів, написаних українськими авторами, теж тішить. Уже не вистачить пальців на руках і ногах, аби перелічити усіх сучасних письменників та письменниць. Назвіть усіх, кого згадаєте (не підглядайте). Скільки імен вийшло? Двадцять? Тридцять? Хто більше?

Але всіх книг не перечитати, навіть якщо дуже хочеться. Треба обирати. А щоб вибір був не такий болючий – тримайте короткий огляд 5 книг сучасної української літератури, які вартують вашої уваги.