RSS
17 Лютого 2021 Book24.ua
Бууу ... В 9+ казок вже не дуже хочеться. Потрібна доросла і серйозна книга, де все по-справжньому (майже), де можна відчути себе тим, хто точно контролює ситуацію (майже) і може дозволити собі трохи пустощів (ну майже).

Видавництво BookChef представляє книгу автора Магнуса Міста «Маленька зла книга», що переведена з німецької Ангеліною Колодницькою. До речі, це перша книга з серії… тобто “далі буде”..
16 Листопада 2020 Book24.ua

Вже зовсім скоро настане святкова пора, яку ми всі так обожнюємо з самого дитинства. Однак тут одразу ж виникає питання: «Що подарувати рідним?» Особливо нелегко у цей час батькам, адже потрібно обрати те, що зможе як і розважити малечу, так і допоможе їй розвинути різні навички. Ми підготували для вас добірку з п’яти літературних новинок, які стануть найкращим подарунком для дітлахів.

1 Липня 2020 Book24.ua
Восени 2020 року вийде книга про жінок-підприємниць «Big Money. Книга 2» від Євгена Черняка: бізнесмена і ведучого популярного Youtube-каналу про бізнес «Big Money».
3 Червня 2020 Book24.ua
Якби все було, як раніше, то зараз ми мали б переглядати фотографії із Книжкового Арсеналу, писати дописи про свої враження від події і поетичних читань, викладати фотографії із горами скуплених в Мистецькому Арсеналі книжок і хизуватися автографами письменників. Цьогоріч все інакше – Книжковий Арсенал скасовували і всі, звісно ж, засмутилися. Але це не означає, що українські видавництва не підготували для читачів цілу купу крутих новинок. Ми обрали лише найкращі, тому тіште себе новими книжечками, дивіться онлайн-презентації та читайте наш блог.
26 Березня 2020 Book24.ua
Що робити з дитиною під час карантину? Читати. Спочатку кожен дорослий читає свою книжку, а тоді можна влаштувати спільні читання дитячих книг. Добре, що українські видавці ще до початку карантину встигли надрукувати стільки класних книг. Ми радимо звернути на пригодницьку літературу, дитячі детективи і книги-загадки.
13 Грудня 2019 Book24.ua

Навесні 2020 року виходить книга про бізнес-принципи Дмитра Дубілета, співзасновника інтернет-банку monobank, у минулому  IT-директора «ПриватБанку», а нині — міністра Кабінету Міністрів. Книга матиме назву «Бізнес на здоровому глузді. 50 ідей, як домогтися свого». Книгу готує до друку видавництво Bookchef у партнерстві з медіа MC.today.