RSS
10 Грудня 2019 Book24.ua

Зима є ідеальним пори року для читання, адже чим холодніше стає, тим більше хочеться закутатися в м'який теплий плед, взяти гарячу чашку ароматного чаю і засісти за читання захоплюючої книги. Нижче ми представили вашій увазі добірку з п'яти книг, які допоможуть скрасити холодні грудневі дні. На вас чекають глибокі книги та легкі романи, які допоможуть відволіктися від сірих буднів та змусять задуматись над безліччю важливих речей.

12 Листопада 2019 Book24.ua
Більшість сучасних дітей практично весь вільний час проводять за смартфонами, планшетами та іншими гаджетами. Проте, заради справедливості варто відзначити, що багато в чому вони копіюють поведінку дорослих. Хочете спробувати змінити цю ситуацію та показати своїм дітям, що у сучасному світі крім гаджетів є ще багато цікавих та захоплюючих речей? Тоді почніть читати разом з ними книги, тим більше що зараз на полицях книжкових прилавків можна знайти багато незвичайних видань. І нижче ми наводимо вашій увазі кращу добірку книг, які допоможуть вам та вашим дітям весело провести час.
7 Листопада 2019 Book24.ua

⁠Осінь все рідше балує нас теплими сонячними днями, тому зовсім не дивно, що все частіше з’являється бажання загорнутись в теплий плед, заварити чашку ароматного чаю та взяти в руки нову цікаву книгу. І варто зазначити, що видавці доклали максимум зусиль, щоб порадувати вас цікавими творами. Ну а ми, подбали про те, щоб ви не витрачали багато часу на пошуки захоплюючого чтива та представили вашій увазі сім найбільш очікуваних книг цієї осені, які вам неодмінно треба прочитати.

24 Жовтня 2019 Book24.ua

Щомісяця виходить друком декілька десятків книг. Кількість творів, написаних українськими авторами, теж тішить. Уже не вистачить пальців на руках і ногах, аби перелічити усіх сучасних письменників та письменниць. Назвіть усіх, кого згадаєте (не підглядайте). Скільки імен вийшло? Двадцять? Тридцять? Хто більше?

Але всіх книг не перечитати, навіть якщо дуже хочеться. Треба обирати. А щоб вибір був не такий болючий – тримайте короткий огляд 5 книг сучасної української літератури, які вартують вашої уваги.

8 Жовтня 2019 Book24.ua

Наприкінці серпня увазі читачів була представлена ​​нова книга популярного письменника Віктора Пелевіна. Її вихід анонсувався вже давно, тому шанувальники таланту улюбленого автора з нетерпінням чекали появи книги на полицях магазинів. «Искусство легких касаний» – це книга, що складається з трьох новел, в яких Пелевін не тільки пояснює, як влаштований світ, а й намагається зв'язати воєдино актуальні проблеми сучасності з традиціями давніх культів, а також давні релігійні практики та іронію з приводу того, що і як відбувається в країні сьогодні.

18 Вересня 2019 Book24.ua
До цьогорічного BookForum видавництва підготували сотні новинок української та зарубіжної літератури! Щоб ви, бува, не розгубилися, ми обрали 5 книг, повз які не варто проходити.