RSS
24 Червня 2021 Book24.ua
Цьогоріч День молоді в Україні святкують 27 червня. До свята ми створили спеціальну підбірку нових видань, які не тільки захоплюють і розважають, а й спонукають розмірковувати та шукати відповіді, надихають працювати над собою і проживати насичене життя. Щасливу людину й успішну особистість формують багато факторів, зокрема, й книги, які вона читає.
21 Червня 2021 Book24.ua

Однією з найголовніших подій літа 2021 року для всіх книголюбів є Книжковий Арсенал. Ця новина про проведення фестивалю потішила багатьох людей, адже всі ми вже встигли засумувати за такими грандіозними заходами, які не проводилися у зв’язку з пандемією. Проте життя триває, і безліч українських видавництв вже підготувало десятки новинок, щоб представити їх читачам з 23 червня. Ми зібрали для вас декілька найкращих книг цього місяця, які обов’язково будуть презентовані на Книжковому Арсеналі, щоб ви мали змогу познайомитися з ними і вирішити, яку з історій ви б хотіли бачити на своїх поличках.

7 Травня 2021 Book24.ua

Ви готові побачити гарячі новинки у світі книг за останній місяць? В цій статті ми зібрали найрізноманітніші історії, оповідання та дослідження, якими нас порадували українські видавництва у квітні. Тут ви знайдете книги для малечі, про релігію, психологію, стиль, а також підліткове фентезі. Кожен неодмінно відшукає для себе щось цікаве.

2 Квітня 2021 Book24.ua
Кожного місяця безліч видавництв радують своїх читачів неймовірними новинками, і березень - не виняток. Ми зібрали для вас 10 історій, які лише нещодавно з’явилися у великому книжковому світі. Всі вони належать до різних жанрів, тому будь-хто зможе обрати щось для себе.
13 Березня 2021 Book24.ua

Вже не за горами 17 березня, а це означає, що безліч людей в різних куточках світу будуть відзначати День святого Патрика. Чи багато ви знаєте про це торжество? Цей день символізує прийняття християнської віри в Ірландії, проте за декілька століть свято стало національним, а згодом поширилося далеко за межі країни. Щороку на честь святого Патрика влаштовують гучні паради і фестивалі, головними атрибутами яких є зелений одяг і, звісно ж, трилисник. Ми також вирішили вшанувати це свято, тому підготували сім книжкових новинок, особливістю яких є зелені обкладинки.

26 Лютого 2021 Book24.ua

Як же хотілося мати в дитинстві чарівну паличку, яка виконує всі бажання. У чарівниці Лілі такої палички немає, але є книга... магічна книга. Теж хороший варіант. Чи не так? А тепер знайомтесь ближче, Лілі - не спадкова чарівниця, вона не вміє передбачати майбутнє або змінювати минуле.