RSS
13 Грудня 2020 Book24.ua

Як стати щасливим, і що все ж таки потрібно для цього робити? Це питання хвилює ледь не кожну людину, але не всі при цьому хочуть працювати над собою та самовдосконалюватися.

Про те, як бути щасливим тут і зараз, розповідають найкращі фахівці, які довгий час досліджували це прекрасне почуття. Вони подарували світові унікальні книги, що стануть справжнім відкриттям для тих, хто вже давно шукає гармонію, радість і задоволення від кожного прожитого дня. Якщо ви готові змінювати своє життя на краще, то вам обов’язково потрібно прочитати ці історії.

30 Листопада 2020 Book24.ua

Підлітковий вік – один з найважливіших періодів розвитку та становлення особистості, тому так важливо знаходити відповіді на всі запитання, які турбують хлопчиків та дівчаток у цей час. Для цього нелегкого завдання якнайкраще підійдуть енциклопедії та посібники про статеве дозрівання, в яких міститься вся необхідна для дітей інформація. Ми зібрали для вас добірку найкращих книг у цій сфері й нарешті готові нею поділитися.

11 Листопада 2020 Book24.ua
Сьогодні не зустрінеш людину, якій протягом життя жодного разу не були потрібні знання з економіки та фінансів. Мистецтву поводження з грішми навчають навіть маленьких дітей. Такими є вимоги сучасного світу. На допомогу приходять знання, якими готові ділитися фахівці і успішні бізнесмени. Книги з економіки та фінансів - одні з найбільш затребуваних у покупців.
17 Вересня 2020 Book24.ua

27-й книжковий BookForum 2020 року - не тільки для дорослих! Українські видавництва підготували безліч новинок для маленьких книголюбів і їх батьків. Пропонуємо познайомитися з декількома виданнями, які точно захоплять ваших малюків.

17 Вересня 2020 Book24.ua
Щоб бути успішним у бізнесі, необхідно володіти знаннями. І чим вища обізнанність підприємця у фінансовому і психологічному полі, тим простіше йому пройти через будь-які випробування, що так чи інакше впливають на ведення справи. Ось і зараз, пандемія covid-19 внесла свої корективи в роботу всіх без винятку підприємств.

Пропонуємо вам ознайомитися з деякими новинками бізнес-літератури, які українські видавництва підготували до щорічного Букфоруму. Який теж, до речі, змінив свій формат і буде працювати в онлайн режимі.
16 Вересня 2020 Book24.ua
16 - 20 вересня відчинить свої онлайн-двері для найширшого кола книголюбів з усього світу 27-й Львівський міжнародний BookForum. У складні часи пандемії українські видавництва працюють для нас, тішачи все новими і новими цікавими і корисними книгами. Для шанувальників художньої літератури ми зробили підбірку деяких з них.