RSS
8 Жовтня 2019 Book24.ua

«Література – це найприємніший спосіб ігнорувати життя» – цитата з книги Фернанду Пессоа «Лірика». Ми ж пропонуємо вам за допомогою читання ігнорувати осінній холод та похмурий настрій, який приносить ця пора року. Дні стають коротшими, а це значить, що затишними осінніми вечорами можна приділити більше уваги цікавим, захоплюючим та хвилюючим творам. Сім кращих осінніх книг, які ми підібрали, розвіють осінній смуток – перевірено тисячами книгоманів.

3 Жовтня 2019 Book24.ua

Якщо ви любите смачне вино, то вам неодмінно варто прочитати представлені нижче книги про вина. З них ви дізнаєтеся історію виноробства, секрети вибору та дегустації, а також багато інших відповідей на часті питання про вино. Тепер вам буде відомо все про цей шляхетний напій, і ви завжди зможете підібрати пляшку вина, смак і аромат якого не зможе нікого залишити байдужим.

3 Жовтня 2019 Book24.ua

Еміль Золя – один з найяскравіших представників реалізму XIX століття та досить відомий письменник свого часу. Його твори не тільки відмінно сплановані, але і науково обґрунтовані. При цьому практично всі твори автора трагічні, а побудова романів виконана таким чином, що за одним нещастям відбувається наступне, поки не станеться катастрофа, яка вирішує все. Саме такий підхід робить романи Еміля Золя дуже глибокими та актуальними в усі часи. Нижче ми представили вашій увазі п'ять найвідоміших романів автора, які дійсно варто прочитати кожному.

23 Вересня 2019 Book24.ua

Більшість батьків бояться розмов із дітьми на делікатні теми: коли вони чують незручні питання, часто намагаються просто віджартовуватися. Однак, як малюкам, так і підліткам, краще одразу говорити правду, доки вони не дізналися її у перекрученому вигляді від своїх однолітків. Саме тому всі батьки повинні з раннього віку розповідати своїм дітям про сексуальну культуру, подаючи у доступній для них формі те, як відбувається процес зачаття, як з'являється малюк, звідки беруться діти, що відбувається із організмом під час дорослішання тощо. Нижче ми представили вашій увазі огляд трьох книг, які допоможуть вам відповісти навіть на найнесподіваніші дитячі запитання на цю делікатну тему. Більш того, ви можете читати ці книги разом із дітьми, і тоді питань буде менше.

23 Вересня 2019 Book24.ua

У вас є мрії? А ви знаєте, якщо правильно загадувати бажання, то вони неодмінно здійсняться? Не вірите? Тоді прочитайте 7 кращих книг про мрії та реальність, спробуйте самі випробувати розказані в них практики та переконайтесь у тому, що вони реально працюють.

5 Вересня 2019 Book24.ua

Незважаючи на те, що сучасна українська літературна традиція – явище досить молоде, вона вже достатньо сформована та самобутня. Причин тому чимало, але головна з них – непроста українська історія. І нижче ми представили вашій увазі огляд 10 українських книг, які потрібно прочитати кожному.