RSS
5 Вересня 2019 Book24.ua
Роман Джейн Остін «Гордість та упередження» був написаний понад 200 років тому, однак незважаючи на це, він популярний і сьогодні. Головною темою твору є любов, яка здатна кардинально змінити погляди та поведінку будь-якої людини. А ще роман про те, як важливо виходити заміж та одружуватися по любові. Через призму історій головних героїв, Джейн Остін показує, наскільки важливо вибирати любов, а не фінансове благополуччя. Вона відкрито говорить, що не можна приховувати свої почуття, навіть через те, що ви боїтеся бути незрозумілими або покинутими, а тим паче, не можна відмовляти від любові через гординю.
5 Вересня 2019 Book24.ua

Будь-яка жінка одразу після того, як побачить заповітні дві смужки на тесті, починає замислюватися про те, як уникнути можливих ускладнень та виносити здорового малюка. Безумовно, на всі ці питання повинен відповідати лікар, але для того, щоб краще його розуміти та не телефонувати по дрібницям, вам неодмінно треба прочитати книги про вагітність та посібники для майбутніх мам.

Нижче ми представили вашій увазі 5 кращих книг для майбутніх мам, авторами яких є лікарі, психологи та просто досвідчені мами. З цих книжок ви дізнаєтесь про радощі та труднощі майбутніх дев'яти місяців, цікаві факти про вагітність та пологи, а також безліч корисної інформації по догляду за дитиною.

29 Серпня 2019 Book24.ua

Еротичні романи – це яскраві емоції, пристрасть та пікантні сцени. Читаючи ці книги, ви мимоволі почнете уявляти себе в ролі головних героїв, що дозволить вам не лише дати волю фантазії, але і краще зрозуміти себе. Якщо ви вже не раз перечитали роман «Прекрасный подонок», захлинаючись, читали історію про Крістіана Грея та тепер шукаєте книги, схожі на «50 відтінків сірого», то представлена ​​нижче добірка неодмінно припаде вам до душі.


28 Серпня 2019 Book24.ua

Літо, як завжди, пролетіло дуже швидко, і ось уже школярі знову відправляються в дорогу за новими знаннями. А кращими помічниками в цьому, звичайно ж, є книги. У цій добірці ми представили кращі видання для дітей 8 – 12 років, написані українською мовою. Дані твори є класикою української літератури, тому їх буде цікаво прочитати не лише школярам, але й дорослим.

15 Серпня 2019 Book24.ua

Незважаючи на всю складність та відповідальність професії лікарів, у багатьох медики асоціюються з романтикою. І це не дивно, адже вони щодня рятують життя, стикаються з людськими долями та різними курйозними ситуаціями. Але головне, що вони мають величезний багаж знань та завжди готові поділитись ними з оточуючими. Нижче представлена добірка кращих сучасних книг про лікарів 2018 – 2019. На сторінках цих творів вони розповідають про лікарню, пацієнтів, своє життя, боротьбу зі страшними недугами та багато іншого.

15 Серпня 2019 Book24.ua

Дитячі книги розвивають, розважають, повчають, викликають море емоцій та змушують співпереживати. А щоб дитина почала любити книги, дуже важливо правильно обирати оповідання та твори. І нижче ми представляємо вашій увазі дитячі книги-бестселери, які неодмінно повинні бути у вашій домашній бібліотеці.