RSS
13 Листопада 2019 Book24.ua

Ельчин Сафарлі – популярний сучасний письменник та журналіст. На сторінках книг він розповідає про східну культуру, традиції та побут, при цьому головною темою більшості його творів є любов. І якщо вас вабить загадкова культура Сходу, то вам неодмінно варто прочитати представлені нижче книги, які вже встигли стати світовими бестселерами.

8 Листопада 2019 Book24.ua

Сьогодні модно бути струнким, спортивним та підтягнутим. Саме тому безліч сучасних чоловіків та жінок знаходяться в постійних пошуках найбільш ефективної дієти, яка дозволить їм худнути, відчуваючи себе комфортно та підтримувати вагу свого тіла на оптимальному рівні.

Варто відзначити, що різновидів дієт та принципів харчування на даний час існує величезна кількість. Однак чи так вони ефективні, як про них пишуть? Розібратись в цьому питанні допоможуть представлені нижче книги. В них ви знайдете різні системи та принципи харчування, дізнаєтесь експертну думку фахівців та зможете підібрати для себе дієту, яка стане для вас не суворим обмеженням, а звичним способом життя.

22 Жовтня 2019 Book24.ua

Відчуття порожнечі, песимізм, страждання, втрата сенсу життя... Сьогодні депресія вважається одним з найбільш небезпечних захворювань, при цьому все частіше експерти радять не просто бігти від неї, заліковуючи сильнодіючими ліками, а діяти в комплексі та докопуватися до справжньої причини її появи. На думку фахівців, тільки так від неї можна буде позбутися назавжди. І тут варто відзначити, що іноді, коли випадок ще не зовсім запущений, щоб здригнутись та почати знову радіти життю необхідний «чарівний стусан». Таким стусаном можуть стати книги про боротьбу з депресією, на сторінках яких представлені покрокові інструкції щодо виходу із стресу.

Нижче ми представили вашій увазі кращі мотивуючі книги, які просто змусять подивитись на ситуацію з іншого боку та почати діяти прямо зараз.

21 Жовтня 2019 Book24.ua

Вже сьогодні можна сказати про те, що 2019 рік порадував читачів безліччю цікавих книг на різні тематики. На останніх книжкових форумах презентували новинки та анонсували вихід творів, які варто прочитати кожному з нас. І нижче ми представили вашій увазі топ-книг 2019, які не тільки надихнуть вас, але і допоможуть отримати безцінний досвід, пояснити дітям безліч цікавих фактів та відкрити для себе щось нове.

16 Жовтня 2019 Book24.ua

Сучасні діти дуже розвинуті, вони цікавляться всім, що відбувається поруч та хочуть бути в курсі всіх подій, проте батьки не завжди знають, як правильно відповісти на вже зовсім не дитячі питання своєї дитини. Вирішити цю проблему допоможуть книги, адже читаючи їх, ви не тільки зможете дати правильну відповідь своїй дитині зрозумілою мовою, але й дізнаєтесь для себе багато нової та корисної інформації.

Нижче ми представили вашій увазі добірку з чотирьох книг, в яких простою мовою йдеться про серйозні речі. Ці книги допоможуть вам пояснити дитині, що таке закони, політика, фінанси, як правильно поводитись з грошима, що найголовніше в житті та багато іншого.

10 Жовтня 2019 Book24.ua

Залишилось зовсім небагато часу до святкування Хелловіну, і якщо ви збираєтесь на костюмовану вечірку, представлена нижче добірка книг до Хелловіну допоможе вам зануритись в атмосферу цього свята. Кожен твір – це не просто банальна книга жахів, а історія, що розбурхує кров, захоплюючі пригоди, головоломки та загадки, які напружують свідомість.