RSS
29 Січня 2020 Book24.ua

Щоб створити успішний бізнес необхідно не тільки мати ідею та стартовий капітал, але і знати, як правильно організувати робочий процес. Кращим джерелом інформації в даній ситуації стануть книги, на сторінках яких представлені історії успіху впливових бізнесменів, а також створених ними корпорацій та світових брендів. У цій добірці ви знайдете топ-5 книг про бізнес, які не просто надихають та вселяють впевненість, але і допомагають інакше поглянути на звичні речі.

21 Січня 2020 Book24.ua

Біографії знаменитих людей – це завжди дуже цікаво та пізнавально. Їх історії життя служать наочним прикладом того, що будь-яка людина, незалежно від того, де вона народилась та її соціального статусу, може досягти величезних висот, головне просто цього сильно забажати. І нижче ми продовжуємо вас знайомити з книгами про людей, у яких дійсно є чому повчитися.

16 Січня 2020 Book24.ua

Низка новорічних та різдвяних свят нарешті завершилась, і зараз настав час почати будувати плани та ставити цілі на цей рік. А представлена нижче добірка книг, дозволить вам дізнатися багато цікавого та надихне на нові починання.


15 Січня 2020 Book24.ua

Нам завжди цікаво спостерігати за життям відомих людей та дізнаватися історії їх успіху. І це не дивно, адже ці історії надихають, додають сил та змушують діяти. Представлена нижче добірка книг, якомога краще відповідає всім цим епітетам, адже кожний з цих семи творів розповідає про людей, яких по праву можна назвати сильними особистостями та у яких є чому повчитися.

15 Грудня 2019 Book24.ua

Ошо – знаменитий містик та відомий на весь світ гуру, щоб засвідчити неоіндуїзм. Він широко відомий своєю критикою існуючих традиційних релігій та соціалізму Махато Ганді. Філософія Ошо відрізняється еклектичністю, а також поєднує в собі тантризм, даосизм, дзен, суфізм, хасидизм, християнство та інші течії. Але головне, що вся його філософія спрямована на те, щоб допомогти людям пізнати себе та жити вільно.

8 Грудня 2019 Book24.ua

Всі навколо тільки в говорять, що про хюґе. Особливо в холодні пори року, коли на п’ятки наступає холод, темінь і хандра. Але данці так живуть мало не цілий рік і вважаються найщасливішою нацією. То в чому ж секрет життя в стилі хюґе? Якщо провести хюґовий час з рідними, мати хюґовий дім і купувати речі в стилі хюґе, то відчуття щастя зросте? І ми будемо врешті повністю задоволені своїм життям? Слідуйте 5 порадам в стилі хюґе і переконайтеся самі.