RSS
7 Травня 2021 Book24.ua

Ви готові побачити гарячі новинки у світі книг за останній місяць? В цій статті ми зібрали найрізноманітніші історії, оповідання та дослідження, якими нас порадували українські видавництва у квітні. Тут ви знайдете книги для малечі, про релігію, психологію, стиль, а також підліткове фентезі. Кожен неодмінно відшукає для себе щось цікаве.

22 Квітня 2021 Book24.ua
Девід Роуен – засновник та колишній головний редактор Wired UK, один із бізнес-ангелів у 45 діджитал-компаніях і засновник стартапу, який організовує подорожі на вихідні в незвичайні місця та спікер багатьох бізнес-івентів по усьому світу. Щоб написати книгу «Non-bullshit innovation. Радикальні ідеї від найпотужніших інтелектуалів світу», він здійснив 130 перельотів та спілкувався з CEO та засновниками найбільших світових компаній.
2 Квітня 2021 Book24.ua
Кожного місяця безліч видавництв радують своїх читачів неймовірними новинками, і березень - не виняток. Ми зібрали для вас 10 історій, які лише нещодавно з’явилися у великому книжковому світі. Всі вони належать до різних жанрів, тому будь-хто зможе обрати щось для себе.
13 Березня 2021 Book24.ua

Вже не за горами 17 березня, а це означає, що безліч людей в різних куточках світу будуть відзначати День святого Патрика. Чи багато ви знаєте про це торжество? Цей день символізує прийняття християнської віри в Ірландії, проте за декілька століть свято стало національним, а згодом поширилося далеко за межі країни. Щороку на честь святого Патрика влаштовують гучні паради і фестивалі, головними атрибутами яких є зелений одяг і, звісно ж, трилисник. Ми також вирішили вшанувати це свято, тому підготували сім книжкових новинок, особливістю яких є зелені обкладинки.

26 Лютого 2021 Book24.ua

В сучасному світі з кожним роком зростає значення англійської мови у житті кожної людини. Для того, хто бездоганно нею володіє, відчинені всі двері до престижних вузів та одних з найбільш прибуткових професій. Не всі люди мають можливість оплачувати курси або репетиторів для вивчення англійської, тому на цьому етапі вони зазвичай зупиняються. Брак дійсно корисних ресурсів може стати перешкодою на шляху кожного, але саме й тому в нашому житті є книги та флеш-картки. Вони не тільки місять актуальну та дієву інформацію, а й таким чином допомагають розвинути у людини неймовірно важливу якість – самоконтроль. Які ж посібники є найкращими для вивчення англійської мови? Ми зібрали для вас підбірку з кількох книг та наборів флеш-карток, а для зручності ще й поділили їх на різні категорії.

26 Лютого 2021 Book24.ua

Як же хотілося мати в дитинстві чарівну паличку, яка виконує всі бажання. У чарівниці Лілі такої палички немає, але є книга... магічна книга. Теж хороший варіант. Чи не так? А тепер знайомтесь ближче, Лілі - не спадкова чарівниця, вона не вміє передбачати майбутнє або змінювати минуле.