RSS
15 Серпня 2019 Book24.ua

Всім прекрасно відомо, що в житті дитини батько відіграє таку ж важливу роль, як і мама. Але якщо будь-яка мама інтуїтивно знаходить спільну мову зі своєю дитиною, то татам часом буває дуже важко. А так як запорукою щасливої сім'ї є взаєморозуміння дітей та батьків, дуже важливо, щоб батько зміг знайти шлях до серця дитини та стати для неї справжнім Татом. Нижче вашій увазі представлені книги про виховання дітей для тат. Ці книги написані досвідченими психологами та татами, тому допоможуть швидко знайти простий шлях взаєморозуміння зі своїми дітьми.

29 Липня 2019 Book24.ua

Ернест Гемінґвей – видатний письменник, лауреат Пулітцерівської та Нобелівської премії, який прославився на весь світ не тільки творами, але й своїм життям, багатим на пригоди та цікаві події. Твори Гемінґвея відрізняються особливим стилем. В них автор розповідав про все, що його оточує, відверто говорив про свої почуття, розкривав межі людського життя та описував непрості взаємовідносини між людьми.

Варто зазначити, що книги Гемінґвея і сьогодні користуються величезною популярністю в усьому світі, і нижче вашій увазі представлені найкращі твори автора.

29 Липня 2019 Book24.ua
Кожна дівчина та жінка прагне бути красивою, тому постійно намагається стежити за собою, виконуючи різні доглядові процедури. Безумовно, сьогодні на просторах інтернету можна знайти багато цікавої інформації про те, як доглядати за собою в домашніх умовах, як виконувати різні косметичні процедури та залишатися молодою, однак представлена нижче добірка книг про красу для дівчат є дійсно унікальною. На сторінках цих книг ви знайдете безліч корисної інформації щодо того, як зберегти свою молодість, здоров'я і завжди залишатися красивою та привабливою.
29 Липня 2019 Book24.ua
Про жіночу дружбу ходить безліч легенд. Одні вважають, що її зовсім не існує, інші не уявляють і дня без своєї подруги. І дійсно, вона дуже відрізняється від чоловічої. Бувають ситуації, коли між подругами киплять сильні пристрасті, але вже через деякий час вони зовсім забувають навіть про причини сварки та знову не уявляють і дня одна без одної. Саме тому зовсім не дивно, що літератори не змогли обійти цю цікаву тему, і нижче до вашої уваги представлені найяскравіші книги у жанрі прози.
26 Червня 2019 Book24.ua
Японія – одна з найбільш загадкових країн Азії. У Країні Вранішнього Сонця завжди було особливе ставлення до сім'ї, виховання дітей та роботи. В Японії все розмірено, тут кожен замислюється про сенс життя, про головне та другорядне, про пошук гармонії - такий підхід до життя дозволяє досягти високих результатів у багатьох сферах. Саме тому, сьогодні все більше людей хочуть не лише дізнатись про життя в Японії, але і познайомитись з японською мудрістю. Кращим помічником в цьому питанні стануть книги японських авторів. Ми представили вашій увазі кращі японські книги по саморозвитку, які допоможуть вам якомога більше дізнатись про життя в цій країні.
26 Червня 2019 Book24.ua
Якщо ви відчуваєте, що у ваших сімейних стосунках не все так гладко, якщо ви часто сваритесь, якщо вам здається, що вже випробувані усі способи та залишається тільки розлучення - не поспішайте руйнувати відносини, які ви будували роками. Візьміть до рук книги для щасливого шлюбу. Безумовно, сьогодні на ринку представлено безліч книг із сімейної психології, а також художніх книг про сімейні стосунки, з яких ви дізнаєтесь багато корисної інформації, проте серед них є кілька книг про шлюб, які здатні допомогти вам заново відбудувати гармонійні стосунки та врятувати ваш шлюб.